Πώς να επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς. Δεν χρειάζεται να σας απασχολεί αυτό, μία επίσκεψη στο κομμωτήριο NG-VIP by Panagiotou θα σας λύσει όλες τις απορίες σας.  Αναμφίβολα το νυφικό χτένισμα είναι μία ακόμα σημαντική απόφαση για την μεγάλη ημέρα του γάμου σας.

 

Τι χτένισμα να κάνετε; Αυτή η απόφαση χρειάζεται δυο, ναι δυο, εσάς και εμάς, που θα σας δείξουμε τι είναι ιδανικότερο για τα χαρακτηριστικά σας, την ποιότητα των μαλλιών σας, αλλά και για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στον χώρο που θα γίνει ο γάμος. Πριν αποφασίσετε τι χτένισμα θέλετε, πρέπει οπωσδήποτε να λάβετε υπόψη τα παραπάνω.

 

Λίγο πριν την μεγάλη ημέρα της ζωής σας και πριν αποφασίσετε ποιο θα είναι το νυφικό σας χτένισμα, θα πρέπει να κάνουμε μία περιποίηση στα μαλλιά σας, με τα προϊόντα κορυφαίων brands του χώρου, για αναδόμηση και λάμψη!

Παρακάτω σας προτείνουμε κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες για το νυφικό σας χτένισμα, που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και του hairstyling.

 

  • Λουλούδια στο νυφικό χτένισμα για ρομαντικές και girly νύφες.

Στο νυφικό, στο πέπλο, στα μαλλιά σας σίγουρα υπάρχει ένα μέρος το οποίο μπορείτε να στολίσετε με λουλούδια την ημέρα του γάμου σας. Ένα άκρως ρομαντικό νυφικό πρέπει να έχει δαντέλα με ανάγλυφα λουλούδια. Μία μοντέρνα νύφη μπορεί να φορέσει ένα στεφάνι από μεγάλα λουλούδια στα μαλλιά της. Μία ρετρό νύφη μπορεί να επιλέξει μία κορδέλα ή ένα βέλο από λουλούδι. Οι επιλογές είναι πολλές.

Σίγουρα μπορείτε να προσαρμόσετε τα λουλούδια στο στιλ σας την ημέρα του γάμου σας. Είναι ένα στοιχείο που πρωταγωνιστεί εκείνη τη βραδιά.

 

  • Vintage χτενίσματα για νύφες που ψάχνουν ένα ξεχωριστό στιλ μαλλιών.

Μία πολύ ωραία ιδέα είναι τα vintage μαλλιά, για όλες τις εποχές του χρόνου!

Η διαδικασία επιλογής νυφικού χτενίσματος χρειάζεται ψάξιμο και αρκετές δοκιμές στα έμπιστα χέρια των κομμωτών μας. Ποιό είναι όμως το ιδανικό στιλ μαλλιών για τις γυναίκες που επιθυμούν να νιώσουν ξεχωριστές την ημέρα του γάμου τους; Μία πολύ ωραία ιδέα είναι τα vintage μαλλιά, για όλες τις εποχές του χρόνου!

Ανεξάρτητα από το στιλ του νυφικού σας φορέματος, τα vintage χτενίσματα θα τονίσουν τα ωραία σας χαρακτηριστικά και θα σας δώσουν την απαραίτητη λάμψη άλλων εποχών όπως αυτής της δεκαετίας του 1920 στιλ Gatsby, του 1950 με το ρετρό στιλ μαλλιών και του 1960 με τα υπέροχα σινιόν. Κάθε νύφη μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο vintage χτένισμα για οποιοδήποτε μήκος μαλλιών.

  • Πιο ατημέλητα, τόσο πιο ονειρεμένα.

Αν ο γάμος σας είναι καλοκαιρινός, τα updos είναι βολικά, καθώς θα ζεσταθείτε λιγότερο αν τα μαλλιά σας είναι πιασμένα. Δεν είναι εύκολο όμως, να πετύχετε το στιλ που επιθυμείτε. Τα άκρως στιλιζαρισμένα και κολλημένα στο πρόσωπο μαλλιά, κάνουν πιο αυστηρό θα λέγαμε το στιλ, σε σχέση με ένα πιο χαλαρό ατημέλητο. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα προϊόντα, από το κομμωτήριο μας και με τις κατάλληλες τεχνικές του εξειδικευμένου μας προσωπικού.

 

 

  • Νυφικοί κότσοι

Ένα χτένισμα που προτιμούν πολλές νύφες.

Αν επιλέξετε ένα backless νυφικό, είναι ιδανικό να πιάσετε τα μαλλιά σας. Μπορούμε να προσθέσουμε διάφορα αξεσουάρ  τσιμπιδάκια, στέκα, στεφάνι για να στολίσουμε περισσότερο το χτένισμά σας. Όμως πρέπει να αποφύγουμε τις υπερβολές, αν για παράδειγμα επιλέξουμε αξεσουάρ, δεν θα πρέπει να δώσουμε αρκετό όγκο στα μαλλιά σας. Είναι ένα κομψό και ρομαντικό στιλ για τα μαλλιά σας που αρμόζει τέλεια σε εκείνη την βραδιά.

  • Νυφικές πλεξίδες που θα συνοδεύσουν τα καλοκαιρινό νυφικό σας στιλ.

Οι πλεξίδες αποτελούν το trend χτένισμα του καλοκαιριού. Ωστόσο, μπορούν άνετα να συνοδεύσουν και να απογειώσουν το νυφικό σας στιλ, δίνοντάς σας απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση. Πλεξίδες στο πλάι, πλεξίδες που καταλήγουν σε ανάλαφρους κότσους, αλλά και άλλες στολισμένες με φυσικά λουλούδια είναι κάποια από τα βασικά χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε. Είναι ιδανικές για νύφες νεαρής ηλικίας αλλά και για νύφες που λατρεύουν το bohemian look.

 

Κλείστε το ραντεβού σας και ταξιδέψτε μαζι μας σε μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής σας!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22210 25656.