Όταν το hair styling μετατρέπεται σε τεχνική

Κουρέματα Γυναικεία

Με την πολυετή μας πείρα στον χώρο της κομμωτικής και του hair styling σας εγγυόμαστε πως θα έχετε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα και η εικόνα σας θα εντυπωσιάζει.

Χτενίσματα (Καταναλωτικά – Βραδυνά – Νυφικά)

Από τα πιο απλά και καθημερινά χτενίσματα έως τις πιο απαιτητικές δημιουργίες, η έμπειρη ομάδα του κομμωτηρίου NGVIP by Panagiotou θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένες.

Βαφές – Χρωματομετρία

Το NGVIP Team προσφέρει τη γνώση και την εμπειρία του, ακόμα και στις πιο προκλητικές αλλαγές.

Περμανάντ

Δώστε όγκο και δυναμική στα μαλλιά σας. Για πολλούς μήνες απολαμβάνετε τα σγουρά μαλλιά και τον τόνο τους με την ασφάλεια και την προστασία προϊόντων που σέβονται την υγεία τους.

Θεραπείες (λείανσης – κερατίνης)

Η θεραπεία για ίσιωμα των μαλλιών με κερατίνη έχει γίνει τόσο δημοφιλής πρόσφατα, που όλοι μιλούν και μας ρωτούν για αυτήν, τις ιδιότητες της και τα αποτελέσματα της.

Μιλάμε για μία φυσική θεραπεία (χωρίς φορμαλδεΰδη) που αλλάζει την υφή των μαλλιών και τα μεταμορφώνει σε πιο δυνατά, λεία και λαμπερά μαλλιά με μεγάλη διάρκεια.

Ισιωτική

H ισιωτική είναι μια τεχνική εργασία που μετατρέπει τα μαλλιά από σπαστά ή σγουρά, σε ίσια  αλλάζοντας την χημική σύσταση για ένα χρονικό διάστημα.

Προσωπομετρία

Επισκεφθείτε το κομμωτήριο μας και αφεθείτε στα χέρια του εξειδικευμένου προσωπικού μας για την διάγνωση της προσωπολογίας και χρωματομετρίας σας.

Νυφικό Χτένισμα by Panagiotou